Lokförare och framtid

Ska ta till en gamma klyscha för att summera hur det ser ut för oss...
Som ett babianarsle... ljust med fullt av skit!

Nejdå, givetvis kommer allt att gå som på rosor, inga stopp på grund av spänningslösa trådar, inga fastfrusna växlar, inga förseningar och definitivt inga tjuvbromsar och varmgångar... Sanningen är den att jag längtar som bara fan på att få komma iväg på LIA2 och åka/köra lite tåg. Har själv redan börjat se mig för efter boende i annan stad under v.12-15 eftersom chansen är liten att just jag ska tilldelas en av luleåplatserna i denna omgång.

För er alla som är ute på LIA... ALLA klarade bromsprovet! Hoppas att ni nu kan fokusera på uppsikten i rörelseriktningen nu istället för att fundera över provresultatet!!!

Nåja, ha det bra vänner! Hälften av er träffar jag ju på tisdag redan, ni andra får dock lov att vänta ett tag till

/Daniel

Bromsprovet klart...

Ja!
Äntligen!
Phuuuu....!
NEJ!!!!
Skit...
Skööööööönt!!!
Njaoaowe...

Kommentarerna efter provet var fler än publicerade. Alla kan väl säkert gemensamt skriva under på ordet "skönt"... Nu till veckan ska andra halvan av klassen ut på LIA1 medans vi andra ska få besöka tågledningen och göra lite annat. P-H Lind ska besöka oss och jag känner själv att det ska bli kul att få träffa P-H igen, om än i andra forum än jag är van vid.

Krisen börjar ändå göra sig påminnd om att LIA2 kommer att ställa till med problem. Problemet stavas i dagsläget Green Cargo och deras totala nonchalans av oss KY-elever. De lovar oss maximalt 6 platser, men vi vet att det skulle kunna dubbleras över en kafferast bara man kummucierar inom företaget. Leif ska idag träffa GC och ska granska deras turlistor och schema. Förhoppningsvis löser det sig. Veolia är ett annat problem. Våra Lior kommer att påbörjas på Veolia, men då SJ tar över trafiken till midsommar så vill inte Veolia ta elever. Trots att SJ tar alla kostnader så är Veolia bara beredda att ta 3 elever... Illa, då vi vet att SJ är i behov av att anställa minst 6-10 personer innan 2009...

Nåja... vi har bra lärare och chefer som jobbar med detta så egentligen är jag inte orolig. Vore dock trist att måsta åka ner till Tierp för att åka tåg när vi vet att anställningsbehov finns för oss alla...

Ha det bra på LIA:n alla kamrater! Hoppas att kopplen inte fryser ihop totalt för er...

/Daniel

Tillbaka till verkligheten!

Kul att du ordnade denna sida Danne. Ska leverera lite partybilder på alla superseriösa lokförarstudenter i Boden. Kul att vara tillbaka i plugget oxå efter all julmat och slötid........(är jag knäpp eller???). LIAn var bättre än jag hoppats på och ingen känsla av att "vara ivägen" på något sätt. Synd bara att det där jävla kopplet ska vara så förbenat tungt. Nåja, me lite kämpa och svordomar så går det tillslut.....puuhh!!
Hare gött, vi syns imorn!

*Edit
Jag publicerade några av bilderna så att man slipper logga in för att kunna se dem /Daniel

RSS 2.0