Start av bloggen!

Detta blir första inlägget i denna blogg som är tillägnad alla 26 elever på KY1:an i Boden 07/08. Vi är norrlands pionjärer inom detta område då vi är de första som utbildas av TCC till lokförare i Norrbotten någonsin.

Just nu befinner vi oss just precis innan LIA1 och har haft repetitionsutbildning på §3 med Daniel Ståhl. Nästa vecka är Hasse tillbaka i "Sverige" och vad passar bättre än att bjuda karln på en rejäl paltlunch? Han ska köra igenom "broms" med oss och jag tror att jag talar för samtliga när jag säger att det kommer att bli roligt och intressant.

Har själv suttit och funderat en hel del på det här med att ta ihjäl någon som får för sig att ställa sig på spåret. Det KOMMER att hända även mig, lika bra att inse det, frågan är bara när? Nåja, det är ändå inte de tankarna man vill fokusera vid då utbildningen fortfarande ligger i sin vagga. Jag läste dock  på Ky7:ans blogg om en som blev drabbad av att måsta ta med sig en dåre utanför Västerås. Har blitt lite väl mycket av dessa ämnen de senaste dagarna så det känns skönt att veta att man tar sig igenom det och att beredskapshjälpen är god!

Det stora andra ämnet som många brottas med nu är huruvida man vill till godset eller persontrafiken. Själv är jag kluven som f-n och har därför bestämt mig för att inte grubbla mer över det, utan låta det komma när det kommer. (Förmodligen kommer jag inte att bestämma mig förrän jag har ett konkret anbud att ta ställning till)

Tanken är att alla elever i klassen som vill ska kunna skriva ett inlägg i denna blogg så på detta sätt hoppas jag att den här bloggen ska vara välfylld med nya poster varje dag.

//Daniel Carnudd

RSS 2.0