Malmtåg på hemmaplan

Kan väl inte direkt påstå att det är de mest hiskeliga farter man kommer upp i med malmtågen, men jisses vilka underbara maskiner man sitter och spakar. Till och med Dm3:an är kul att spaka och effekten gör att man knappt tänker på de vikter man har efter sig.

En liten glirning till Matte om hans förra inlägg om vinter, -38 och strömlöst... Ingen fara. IOREN har bensinvärmare... du blir inte utkyld alls... Varmt och gott...

Ska i skrivande stund sätta mig på en tur ner till Vännäs... Ska bli kul att få åka lite på "södra omloppet" också.

/Danne

Party i Ånge



  

Några bilder säger mer än tusen ord :).

Hej från Sundsvall

Godagens gott folk!

När jag anlände i måndags var jag väldigt trött och mör efter resan och det blev inte bättre när jag fick se mitt "skabbiga" studentrum. Jag blev riktigt deppig och fick stor lust att åka hem. Ensam i en "stor" stad, visst Ronny finns ju här i närheten men det är ju inte så att vi ses. Jag försökte övertala honom att ta ett rum bredvid mig så jag inte känner mig helt utelämnad, haha.
Jag bor definitivt inte i närheten av järnvägsstationen, det tar ca 45 min att gå, men nu har jag en cykel tack och lov.

Nåja, nu är det fredag och det känns faktiskt bättre och jag tänker göra det bästa av min vistelse här. Jag har redan shoppat loss, besökt gymmet och nu sitter jag på biblioteket. Om några timmar ska jag köra tåg till Gävle för att sen bege mig till storvik och därifrån till Ånge.
Jag ska passa på att hälsa på Linda och gänget när jag likaså är där. Dom har till och med erbjudit mig en säng :).
Det ska bli riktigt trevligt. Kanske ett glas vin på det också så blir Maria glad! ;)

Körningen går utmärkt. Även denna gång har jag fått en bra handledare som jag trivs med. Det blir nog 7 riktigt bra veckor. Snart är det bara 6 veckor kvar.
Hoppas ni andra har det fint där ni är!
Om nån passerar Sundsvall så kan vi gå och spela på casinot! :)

Kram så länge / Maria

Då har det satt igång

Nu är man igen på praktik, den sista som är på 7 veckor.

HÄRLIGT!!!!

Och inte nog med det, klassens pervo har ju riktigt hamnat på rätt ställe (Lsl :-)

Själv så har man bara tömt malmtåg, men det känns bra det, kul bara att få prova på något nytt.

/OSPA:n

RSS 2.0